Menu
  • Prebrano 5215 krat

POČITNIŠKE AKTIVNOSTI

ZAKLJUČEK PRVEGA DELA POČITNIŠKIH AKTVINOSTI V MC BREŽICE

V tednu od 15. do 19. julija 2019 so v Mladinskem centru Brežice potekale počitniške aktivnosti za otroke. Teden, poln zanimivih delavnic je po mnenju otrok minil prehitro. Otroci so obiskali Center za krepitev zdravja Brežice, kjer so jim pripravili delavnico o zdravi prehrani in prvi pomoči. Z  novimi znanji o zdravi prehrani so si potem na kuharski delavnici v Mladinskem centru pripravili zdrav in okusen sadni sladoled. Torek je minil v znamenju glasbe, obiskala sta jih namreč dva glasbenika, Dmitri Alperovich z električno kitaro in Andrej Zobarič z afriškimi bobni. Otroke je navdušila delavnica Lego robotike, ki so jo imeli kar dvakrat. Da pa sedenje pred računalnikom ni bilo predolgo, so se vmes razmigali na plesni delavnici in pohodu do Mosteca, kjer so se z brodom odpeljali v Terme Čatež ter poiskali lov na zaklad. Petek pa je bil za otroke najimenitnejši, saj so se z avtobusom odpeljali na kopanje v Terme Paradiso Dobova, po vrnitvi pa so si privoščili kino s kokicami.
    
S počitniškimi aktivnostmi bomo nadaljevali spet avgusta. Več o njih si lahko preberete na spletni strani Mladinskega centra Brežice.

Urnik avgust počitniške Custom

 

POČITNIŠKE AKTIVNOSTI  V MLADINSKEM CENTRU BREŽICE

Šolske skrbi in stvari
moraš v predal zakleniti,
da ti ne morejo počitnic greniti,
a tudi ne pobegniti.

Nato moraš počitnicam
natančno dneve prešteti
in vsak dan moraš nekaj
hoteti, želeti, početi.
(Feri Lainšček)

Če boste hoteli, bodo z nami vaši otroci zabavne reči počeli, zagotovo bi si tega želeli.  ;)

pocitnice 2019 Custom

Urnik delavnica PONEDELJEK

Mladinski center Brežice organizira počitniške aktivnosti za otroke (od 1. razreda osnovne šole dalje), ki bodo potekale med poletnimi počitnicami od 15. do 19. julija 2019 in  od 19. do 23. avgusta 2019.

V sklopu počitniških aktivnosti za otroke pripravljamo številne poučne ustvarjalne, športne in plesne delavnice. Na aktivnostih otroke spodbujamo k samostojnosti in skrbi za skupnost. Z vmesnimi skupnimi igrami in pohajkovanjem v naravi pa bomo poskrbeli tudi za ekipno vzdušje in zadovoljili potrebo po gibanju.  

Dnevni urnik:
7:30 do 8:30 – prihod otrok in prosta igra v igralnici
8:30 do 9:00 – zajtrk
9:00 do 9:30 – jutranje energijske igre
9:30 do 12:00 – dopoldanske delavnice po programu
12:30 do 13:30 – kosilo
13:30 do 14:30 – popoldanske delavnice po programu
14:30 do 15:30 – Prosta igra in odhod domov

Predvideno v petek, je na urniku tudi kopaje v Termah Paradiso Dobova.

Natančen opis delavnic v pripravi.

Počitniških aktivnosti bodo potekale vsak dan od 7.30 do 15.30 ure v prostorih Mladinskega centra Brežice. Otroci bodo imeli v času aktivnosti zajtrk, kosilo in popoldanski prigrizek. Otroci naj s seboj prinesejo copate. Če ima vaš otrok kakšno alergijo, prosim da nas na to opozorite. S podpisom tudi soglašate, da lahko vašega otroka fotografiramo in slike tudi objavimo na naših spletnih straneh.

Prosimo, da izpolnjeno prijavnico pošljete na naš naslov: ZPTM Brežice, Gubčeva 10a, 8250 Brežice ali skenirano pošljete po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., do ponedeljka, 8.7.2019, (za prvi termin) in do ponedeljka 12.8.2019, (za drugi termin). Plačilo za petdnevni program znaša 75€, lahko pa otroka prijavite samo na posamezne dnevne aktivnosti (15€ na dan). Račun prejmete po pošti po zaključenih aktivnostih.  V primeru premajhnega števila prijav si dovoljujemo pravico do odpovedi aktivnosti.

Prijavnica se nahaja TUKAJ.

Informacije na tel.št.: 0590 837 94 ali e-mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

POČITNIŠKE AKTIVNOSTI NA TEMO ”ZIMA”

Zimske počitniške aktivnosti 2019 Custom

 

Kdaj: 18. – 22. Februar 2019, vsak dan med 7.30 in 15.30 uro

Kje: v prostorih Mladinskega centra Brežice

Cena: 15 eur / dan (zajema tudi malico in kosilo)

Prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Tokratne počitniške aktivnosti smo zastavili malce drugače. Z vsakodnevnim delom z otroki namreč opažamo težnjo otrok po svobodni izbiri aktivnosti v času počitnic. Zato za otroke tokrat organiziramo aktivnosti, ki bodo s svojim programom in montessori pristopom otrokom omogočale svobodno izbiro skrbno pripravljenih dejavnosti iz različnih področij. Otroci si bodo lahko izbirali dejavnosti iz področja: tehnike, likovne umetnosti, vsakdanjega življenja in naravoslovja. Pri aktivnostih bo otroke spremljala montessori pedagoginja. Hkrati želimo otroke spodbuditi tudi k samostojnosti in skrbi za skupnost. Z vmesnimi skupnimi igrami in pohajkovanjem v naravi pa bomo poskrbeli tudi za ekipno vzdušje in zadovoljili potrebo po gibanju. Lepo vabljeni.

 

POČITNIŠKE AKTIVNOSTI AVGUST 2018

Počitniške aktivnosti 2017 Custom

Nimate počitniškega varstva in si ne morete privoščiti dopusta? Ne skrbite. Od 20. avgusta do 24. avgusta, bomo poskrbeli, da vaši počitnikarji ne bodo lačni in se bodo zabavali ter vas ne bodo pogrešali. Za otroke od 6. leta naprej namreč vsak dan pripravljamo tematske delavnice.

Lahko se nam pridružite na:
MAKSI VARSTVU od 7.30 do 15.30 ure (zajema dopoldanske in popoldanske delavnice po programu, malico, kosilo in varstvo)

Dnevni urnik:
7:30 do 8:30 – prihod otrok in prosta igra v igralnici
8:30 do 9:00 – zajtrk
9:00 do 9:30 – jutranje energijske igre
9:30 do 12:00 – dopoldanske delavnice po programu
12:30 do 13:30 – kosilo
13:30 do 14:30 – popoldanske delavnice po programu
14:30 do 15:30 – Prosta igra in odhod domov

Delavnice po programu:
• Izdelovanje družabnih iger,
• kuharska delavnica,
• mini olimpijske igre,
• ustvarjalne delavnice,
• soba ugank,
• gledališke delavnice,
• plesne delavnice,
• izdelovanje tatujev s Kano,
• kopanje v Termah Paradiso.

Cena:
15 eur/dan

Prijavite se lahko TUKAJ.

Račun prejmete po zaključenih aktivnostih po pošti.

 

 

"ČIRA ČARA"

V času jesenskih počitnic bodo 30. oktobra in 2. ter 3. novembra, v igralnici Mladinskega centra Brežice, potekale počitniške aktivnosti z naslovom »Čira čara«. Otroci bodo med 8. in 12. uro odkrivali skrivnosti čarovništva, se učili čarovniških trikov in pripravljali nenavadne zvarke. Lepo vabljeni otroci od 6. leta naprej, da se nam pridružite.Počitniške aktivnosti čira čara Small

30.10.2017 in 2. ter 3.11.2017 v Igralnici MC Brežice

Cena: 5 eur/ dan.

Prijavite se lahko na: https://goo.gl/forms/DfKKfV5TMcDWvMjs1

Več informacij na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik