Menu

Delavnica z debato

Dogodek

Delavnica z debato
Dogodek:
Delavnica z debato
Kdaj:
Pet, 25. November 2016, 15:00 h
Kje:
Mc Sejna soba - Brežice
Kategorija:
Neformalno izobraževanje

Opis

Ob Mednarodnem dnevu boja proti nasilju nad ženskami, 25.11.2016, bomo v Mc Brežice, v sklopu Debatnega kluba, pripravili delavnico z debato.

Delavnica in debata bosta potekali v angleškem jeziku, in sicer v petek, 25.11.2016 ob 15:00 v prostorih MC Brežice (1. nadstropje).

Vabljeni!

25. november je Generalna skupščina OZN razglasila za Mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami kot spomin na krut uboj treh sester Mirabal v Dominikanski republiki leta 1960. Nasilje nad ženskami v vseh svojih oblikah je najbolj pogosta kršitev človekovih pravic današnjega časa.

Debatni klub MC Brežice, je prostor, kjer lahko mladi izrazijo svoja mnenja na različne tematike, razvijajo kritično mišljenje, argumentacijske sposobnosti, veščine javnega nastopanja. Je odlična metoda za pridobivanje znanja, usposablja mlade za timsko delo in jih uči, kako najti rešitve za različne probleme sodobne družbe.

Če želiš tudi ti postati del Debatnega kluba MC Brežice, vabljen/-a, da se nam pridružiš. Debate izvajamo 1-2 krat na mesec.

Več info na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Prizorišče

Mc Sejna soba
Lokacija:
Mc Sejna soba
Naslov:
Gubčeva 10a
Poštna številka:
8250
Mesto:
Brežice

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik