Menu

Predstavitvena Brainobrain urica

Dogodek

Predstavitvena Brainobrain urica
Dogodek:
Predstavitvena Brainobrain urica
Kdaj:
Pon, 20. Februar 2017, 17:00 h
Kje:
Mc Učilnice - Brežice
Kategorija:
Neformalno izobraževanje

Opis

Mednarodno priznani program Brainobrain je namenjen otrokom od 4. do 14. leta in in ima dva osnovna cilja. Prvi je razvijanje miselnih veščin: koncentracije, osredotočenosti, spomina, hitrosti in točnosti, fotografskega spomina, vizualizacije, kreativnosti in izvrstnih matematičnih veščin. Drugi cilj pa je razvijanje otrokove osebnosti v smislu odločnosti, vodstvenih veščin, samozavesti, vztrajnosti, solidarnosti in veselja. BoB otroci se lažje in hitreje učijo, so samozavestnejši, pogumnejši, znajo si postavljati osebne cilje, razvijejo vztrajnost in odlične delovne navade, vedo, da je za uresničevanje ciljev treba tudi dalj časa delati.

Otrokovo osebnost razvijamo s pomočjo Nevrolingvističnega programiranja, kar pomeni, da se pogovarjamo o različnih vrednotah, citatih (npr. Vsak dan se nauči kaj novega, znanje je moč), o otrokovih vzornikih, učimo se javno nastopati ipd.

Dobivamo se 1x tedensko, naše srečanje traja 120 min. Zadnjih 15 min. srečanja je namenjenih temu, da steršem skupaj z otroki predstavimo, kaj smo delali, potem pa je treba to snov utrjevati tudi doma. Vsak dan po cca. 15 min.

Brainobrain začnemo z učenjem osnov računanja na abakus, nadaljujemo pa z vizualizacijo (predstavljanjem abakusa) in takrat se začnejo pravi miselni premiki. Program traja 10. oz. 12 stopenj, vsaka traja cca 3-4 mesece, odvisno od starosti otrok in dinamike skupine.

Vabimo vas na predstavitveno srečanje, kjer bodo prisotni tudi BoB otroci, ki bodo iz prve roke povedali in pokazali, kako je biti Brainobrainovec. Obvezne prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na 051 88 13 13.


20. 2. 2017 | 17:00 | Učilnica 2 I Brezplačno predstavitveno srečanje


Prizorišče

Mc Učilnice
Lokacija:
Mc Učilnice
Naslov:
Gubčeva 10a
Poštna številka:
8250
Mesto:
Brežice

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik