Menu

Večgeneracijski center v novembru

Dogodek

Dogodek:
Večgeneracijski center v novembru
Kdaj:
Čet, 1. November 2018, 08:00 h - Pet, 30. November 2018
Kje:
V Mladinskem centru Brežice - Brežice
Kategorija:
Delavnice

Opis

Nova sezona aktivnosti v Večgeneracijskem centru je že v polnem teku. Za vas smo zopet pripravili pester program, verjamemo, da se za vsakega nekaj najde. Tako boste v mesecu novembru lahko izbirali med kreativnimi, gibalnimi, uporabnimi, družabnimi in preventivno obarvanimi aktivnostmi. Ene aktivnosti so postale že naša stalnica, spet druge se iz meseca v mesec spreminjajo. Vsekakor pa skušamo z aktivnosti uresničiti čim več želja naših udeležencev, zato so dobrodošli tudi predlogi. 

Za vse informacije smo na voljo: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 064-245-587, mag. Mihaela Kežman

Za vse delavnice so potrebne prijave! Vse aktivnosti so brezplačne.

 

Dobra samopodoba je ključ do uspeha – predavanje Saša Einsiedler Velikokrat se čudimo, zakaj želimo vsem samo dobro, a vrača se nam slabo... Tudi za svoje otroke želimo, da bi bili samozavestni, da bi znali postavljati meje, da bi si upali izražati svoje mnenje, pa vendar včasih opazimo, da niso takšni...  Kje je vzrok in predvsem - kaj lahko naredimo zase, za svoje
občutenje lastne vrednosti in kako lahko pomagamo svojim otrokom. Predavanje bo dinamično, polno primerov iz naših življenj, naučili pa se boste tudi nekaj odličnih tehnik za sproščanje.
Sreda, 14. 11. 2018 |17.00-18.30| Sejna soba MC Brežice


 

Z nasmehom skozi dan – delavnica Sarah Senica
Na delavnici se bomo v sproščenem vzdušju naučili spoznavanja svojih čutil, preoblikovanja starih vzorcev in prepričanj, odpravljanja strahov ter raziskovali, katere potenciale še nismo dokončno razvili.  Potrebne so prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Petek, 16.11.2018 | 9.00-11.00 | Ovalna soba MC Brežice


 

Osnove masaže hrbta - tečaj
Naučili se bomo osnov masaže hrbta, ki nam bodo v pomoč pri lajšanju bolečin ali zgolj sproščanju. Tečaj se bo izvajal v dveh delih, glede na razporeditev kandidatov. Obvezne prijave do 26.10. 2018 na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Vsak torek in četrtek v novembru |9:00-12.00| Sejna soba MC Brežice


 

Soba zdravja
Da ne bomo pozabili, bomo pridobljeno znanje s tečaja masaže hrbta in refleksne masaže stopal, prakticirali na delavnici soba zdravja.
Vsako sredo v novembru |9.00-11.00| Ovalna soba MC Brežice


 

Medgeneracijska vadba
Za zdravje in dobro počutje bomo v Večgeneracijskem centru telovadili in krepili telo.
Vsako sredo v novembru |17.00-18.00| Športna dvorana MC Brežice


 

Asertivnost v odnosih - predavanje Suzana Poznič Čižmek
Asertivnost v komunikaciji vodi v odkrite, iskrene in srčne odnose. V takšnih odnosih pa se krepi samospoštovanje, občutek lastne vrednosti in vrednosti sogovornika. Na delavnici bomo spoznavali tehnike in veščine, ki nam bodo omogočili boljšo komunikacijo in s tem kvalitetnejše odnose. Zanje je včasih potrebno reči tudi “NE”.
Ponedeljek, 26.11.2018 | 9.00 – 11.00| Sejna soba MC Brežice


 

Kako v otroku razviti ljubezen do učenja in dela- predavanje Andrej Pešec
Vsi iščemo srečo, razlikujemo se le v metodah, s katerimi to počnemo. Eni jo iščejo preko interneta, drugi s pomočjo drog in alkohola, tretji uživaštva in lenobe. Kako v mladih razviti višji okus in jim pomagati postati samostojni, motivirani in odgovorni posamezniki? Predavanje je polno lastnih primerov, praktičnih rešitev in zgodb iz resničnega življenja. Temelji na zanimivi sintezi sodobnih znanj, motivacijski filozofiji ter znanju za življenje.
Četrtek  29. 11. 2018 ob 18.00 | Sejna soba MC Brežice


Prizorišče

V Mladinskem centru Brežice
Lokacija:
V Mladinskem centru Brežice
Naslov:
Gubčeva 10a
Poštna številka:
8250
Mesto:
Brežice

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik