Menu

Druga obletnica Jam sessiona in gosta: Robert Jukič in Boštjan Simon

Dogodek

Dogodek:
Druga obletnica Jam sessiona in gosta: Robert Jukič in Boštjan Simon
Kdaj:
Pet, 15. Februar 2019, 21:00 h
Kje:
Mc Klub - Brežice
Kategorija:
Zabava

Opis

Jam session obeležuje že drugo obletnico neprekinjenega delovanja in glasbene improvizacije! Od samega začetka pa do danes je jam session združil že mnoge glasbenike, navdušil veliko obiskovalcev in gostil številne glasbene goste. Z namenom povezovati lokalno skupnost glasbenikov in poslušalcev, je kot enkrat mesečni dogodek to uspešno dosegel in s tem pridobil pozornost tudi izven Posavja. Ob praznovanju druge obletnice, bosta na oder stopila kar dva glasbena gosta!
Kot prvi se bo predstavil aranžer, komponist, tekstopisec in producent Robert Jukič, ki velja za enega najbolj vsestranskih in plodnih slovenskih ustvarjalcev. Glasba ga je popeljala po različnih odrih po tujini, sodeloval je z vrsto domačih in tujih ustvarjalcev. Do sedaj je izšlo prek 60 plošč na katerih je sodeloval kot basist, komponist ali aranžer. Sklada za male in velike zasedbe, kratke filme, multimedijske predstave, plesne predstave. Sodeluje tudi s teatri in poučuje na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Leta 2008 je prejel kompozicijsko nagrado "Jazzon".
Drugi gost pa bo saksofonist Boštjan Simon, ki se je po diplomi iz filozofije na Filozofski fakulteti v Ljubljani in zaključnem nastopu na konservatoriju v Amsterdamu, osredotočil na naslednje avtorske projekte: Vanilla Riot, Trans Trio, Velkro itd. Oder si je delil z mnogimi priznanimi glasbeniki kot so: Trevor Watts, Seamus Blake, Perico Sambeat, Larry Grenadier, Jasper Stadhouders, Robert Jukič, Jasper Blom itd.

Kot vedno so pravila naslednja: na odru vas čaka set bobnov, ostale inštrumente in opremo nastopajoči prinesete s seboj. Lepo vabljeni, vstopnine ni!

Petek, 15.2.2019 ob 21:00 | Klub Mc


Prizorišče

Mc Klub
Lokacija:
Mc Klub
Naslov:
Gubčeva 10a
Poštna številka:
8250
Mesto:
Brežice

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik