Menu

MESTNA HIŠA V JUNIJU

Dogodek

Dogodek:
MESTNA HIŠA V JUNIJU
Kdaj:
Sob, 1. Junij 2019 - Ned, 30. Junij 2019
Kje:
Mestna hiša - Brežice
Kategorija:
Razstave

Opis

SPOZNAJTE ME: DOMAČA APOTEKA ANGEL

Odločili smo se, da dogajanje pred Mestno hišo popestrimo in vam predstavimo naše dobavitelje. Na vrsti je Domača apoteka angel, za katero stoji Darija Kokaš. Neumorna Darija je vrelec novih idej in domačih receptov. Znana je po izdelkih iz sivke, domačih čajih in marmeladah ter odličnih domačih piškotih, ki ne vsebujejo bele moke. Za poletje in vroče dni pa je pripravila domač ledeni čaj. Kaj več pa boste izvedeli, ko nas obiščete pred Mestno hišo.

7.6. 2019 | od 9:00 do 12:00 | Mestna hiša Brežice


SPOZNAJTE ME: SONJA KLEMENČIČ

Obiskala nas bo Sonja Klemenčič, ki jo poznate po vzglavnikih iz ajdovih luščin in unikatnem nakitu. Njeni vzglavniki so izjemni za spanje in pripomorejo k kvalitetnemu spancu. Svojo kreativnost pa gospa Sonja uporabi pri izdelavi elegantnega nakita. Obiščite nas pred Mestno hišo!

10.6. 2019 | od 9:00 do 12:00 | Mestna hiša Brežice


SPOZNAJTE ME: EKOLOŠKA KMETIJA JELČIČ

Družina Jelčič je znana po njihovi ekološki kmetiji. Imajo odličen ekološki jabolčni sok in domače ekološko sadje. Leta 2001 so se usmerili v ekološko pridelavo. Pravijo, da radi živijo zdravo, kar se čuti tudi pri njihovih izdelkih, saj na njihovih gričih raste le najboljše sadje. Se vidimo pred Mestno hišo!

14.6. 2019 | od 9:00 do 12:00 | Mestna hiša Brežice


FOTOGRAFSKA RAZSTAVA FOTO NATEČAJ: Razglednica Brežic


Mestna hiša tokrat gosti razstavo ljubiteljskih in profesionalnih fotografov, ki so sodelovali na našem foto natečaju: Razglednica Brežic. Vsak je naše Brežice ujel na svoj način in s svojimi očmi. Veseli smo, da z nami soustvarjate tudi razglednice. Razglednice s fotografijami lokalnih fotografov je možno kupiti v Mestni hiši Brežice, TIC-u Čatež ter MC hostlu. Razstava bo na ogled v poletnih mesecih. Vljudno vabljeni!


Junij 2019 | od ponedeljka do sobote v delovnem času | Mestna hiša Brežice


VINO MESECA MAJA: ŽUPANOVO VINO

Izvedeli smo, kdo so najbolje ocenjeni vinarji Županovega vina, in sedaj je čas, da jih v naši vinoteki tudi poizkusite. Tudi letos je bila konkurenca izjemna. Dobili smo najboljši cviček PTP, najboljši beli bizeljčan PTP in »izbrano Županovo vino«, ki je letos sauvignon. Vsa vina so na voljo v vinoteki Mestne hiše. Podprite domače vinarje in podarite steklenico lokalnega vina. Vabljeni na degustacijski kozarec v vinoteko Mestne hiše! “Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!“.


Junij 2019 | od ponedeljka do sobote v delovnem času | Mestna hiša Brežice


Prizorišče

Lokacija:
Mestna hiša
Naslov:
Cesta prvih borcev 22
Poštna številka:
8250
Mesto:
Brežice

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik