Menu

VGC - POHOD PO SROMELJSKI PEŠ POTI

Dogodek

VGC - POHOD PO SROMELJSKI PEŠ POTI
Dogodek:
VGC - POHOD PO SROMELJSKI PEŠ POTI
Kdaj:
Čet, 18. Junij 2020, 08:30 h
Kje:
V Mladinskem centru Brežice - Brežice
Kategorija:
Delavnice

Opis

Za prvi skupni daljši pohod po koncu epidemije korona virusa smo izbrali že dvakrat načrtovano in preloženo Sromeljsko pešpot. Naša vodnica bo Ivana Petan. Pravi, da pot poteka delno po gozdu in med travniki. Je lahka, dobro je, da vsaj 2 dni prej ni močnega deževja, da ne hodimo po blatu. Mi bomo prehodili del te poti po krožni poti.

V četrtek, 18. 6. 2020, se zberemo ob 8.30 pred Tržnico v Brežicah, se porazdelimo v avtomobile in odpeljemo do bivše šole na Sromljah (lahko pridete tja sami), kjer bo naša izhodiščna točka, na katero se bomo vrnili po cca dveh urah hoje. Malica je iz nahrbtnika.


Hojo bomo prilagodili gibalnim sposobnostim pohodnikov. Cilj pohoda je hoja, gibanje v naravi in ne kraj, kamor bi želeli priti. Na naših pohodih ne prakticiramo hitre hoje, ampak je to bolj sprehod. Še enkrat poudarjam, da bomo pohod prilagodili pohodnikom.
Pohod bo trajal največ 2 uri.


Primerno se oblecite in obujte, s seboj lahko vzamete pohodne ali palice za nordijsko hojo, vodo ali topel napitek in kakšen prigrizek. Napovedano je lepo vreme, če pa bi v sredo močno deževalo, pohoda ne bo in sporočili bomo nov datum.


Prizorišče

V Mladinskem centru Brežice
Lokacija:
V Mladinskem centru Brežice
Naslov:
Gubčeva 10a
Poštna številka:
8250
Mesto:
Brežice

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik