Menu

ZIMSKA PRAVLJIČNA VASICA

Dogodek

ZIMSKA PRAVLJIČNA VASICA
Dogodek:
ZIMSKA PRAVLJIČNA VASICA
Kdaj:
Sob, 5. December 2020, 17:00 h - 19:00 h
Kje:
Mc Park - Brežice
Kategorija:
Zabava

Opis

V mrzlih zimskih dneh se bodo v našem parku prižgale novoletne lučke, ki bodo pričarale čarobno vzdušje decembrskega časa. V parku vas bo vodila pot do praznične hišice.

Otvoritev parka in lučk bo 5.12.2020 ob 17h. V parku boste našli »kissing point«, vilinsko pot, poslušali pravljice in glasbo, ter kotiček za fotografiranje. Skupaj pa bomo ustvarjali dekoracijo, zato vas vabimo, da tudi sami prinesete kakšen obesek (ki je nastal izpod vaših rok in domišljije) ter dodate kanček sebe na vejico sreče, ki bo zraven praznične hišice.

Vilinska pot

Naj navaden sprehod postane dogodivščina. Sprehodite se po mestnem parku skozi vilinsko pot, ki je za vse družine, še posebej tiste, ki se rade zabavajo, hodijo v naravo, raziskujejo in bi si želele praznične pustolovščine. Po poti vas bodo vodili izzivi, namigi in uganke, ki vas bodo pripeljali do naslednje točke oziroma postojanke. Podajte se na zabaven sprehod z družino, pomagajte otrokom poiskati ter razvozlati namige ter skupaj pričarajte božično pustolovščino.


Prizorišče

Mc Park
Lokacija:
Mc Park
Naslov:
Gubčeva 10a
Poštna številka:
8250
Mesto:
Brežice

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik