Menu
  • Prebrano 20491 krat

Play&Gain - EVS

Play&Gain - EVS

V MC Brežice nadaljujemo s projekti prostovoljstva

Mladinski center Brežice bo ponovno gostil, v sklopu projekta Play&Gain, EVS (Evropska prostovoljna služba) prostovoljce. Aprila sta se nam pridružili prostovoljki Mariana in Stefania iz Portugalske in Italije. Z nami bosta eno leto, delali pa bosta predvsem na področju dela z mladimi in otroci, na področju promocije človekovih pravic, multimedije in organizacije dogodkov in aktivnosti na različnih področjih, predvsem v sklopu aktivne participacije in aktivnega državljanstva med mladimi v naši regiji.

S pomočjo kreativnih učnih metod se bosta prostovoljki tako pod budnim očesom mentorja in koordinatorja na zabaven, a vendarle poučen način naučili več o mladinskem delu, delu z mladimi, o multimediji ter hkrati spoznali kulturo Slovenije in drugih evropskih držav, Evropsko unijo in program Erasmus+. To znanje pa bosta potem prenesli tudi na lokalne mlade.

Vsi, ki bi si želeli izvedeti več o programu EVS ali bi si želeli tudi osebno spoznati naši prostovoljki, in skupaj z njima pripravljati različne delavnice oz. projekte, ste vljudno vabljeni v Mladinski center Brežice. Za več informacij pa se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in obiščite http://evs.mc-brezice.si/.

Projekt je sofinanciran v sklopu programa Erasmus+.

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik