Menu
  • Prebrano 297 krat

Vabilo na avdicijo

Kulturno-umetniško društvo Little Rooster Productions odpira svoja vrata in k sodelovanju vabi gledališke navdušence.

Smo zagnana in kvalitetna ekipa mladih ustvarjalcev, ki se posveča pripovedovanju izvirnih, drznih in vizualno privlačnih zgodb v slovenskem in mednarodnem okolju.
 
Med svoje vrste vabimo nove igralce za ustanovitev ekipe duplet za nagrajeno gledališko predstavo Feniks, kot za igranje v novih gledaliških predstavah društva. Predstava Feniks je na 56. Linhartovem srečanju prejela kar tri matičke: za najboljšo predstavo v celoti, za najboljšo moško in najboljšo žensko vlogo.
 
Predvsem iščemo moške igralce. Zaradi odmevnosti predstave je več povpraševanja, kot smo ga trenutno zmožni zadostiti. Igralci bi imeli veliko priložnosti za gledališke nastope na nivoju profesionalnega gledališča.
 
Prav tako medse vabimo vse, ki jim je ljubše delati v zaodrju (tehniki, scenografi, PR ekipa ipd.). Za vsakogar se najde prostor pri nas.   
 
Vsi, ki bi bili zainteresirani se usmerite na našo spletno stran, kjer izpolnete prijavnico. Nato vam bomo poslali e-mail z natančnimi navodili.
 
Jesenske avdicije bodo potekale:

    v torek, 7. 11. 2017, predvidoma od 17. ure dalje (Ljubljana) in
    v nedeljo, 19. 11. 2017, predvidoma od 16. ure dalje (Posavje).

 
Več o avdicijah lahko izveste tudi na naši spletni in Facebook strani. Vabljeni k deljenju.
 
Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na tem e-mail naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

22538913 1825427994152943 341777623361883167 o Small

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik