Menu
  • Prebrano 1201 krat

RAZPIS ZA OBLIKOVANJE GRAFIČNE PODOBE PROJEKTA MI! – MLADINSKI INKUBATOR

ZPTM Brežice, enota: Mladinski center Brežice je s projektom MI! – MLADINSKI INKUBATOR v Posavju uspešno kandidiral na javnem razpisu za »Krepitev kompetenc mladih skozi aktivno državljanstvo za večjo zaposljivost«. Oblikovanje skupne celostne grafična podobe projekta ( v nadaljevanju: CGP) je ena izmed prvih aktivnosti projekta. Izbrana celostna podoba pa bo služila kot sredstvo informiranja za promocijo v javnostih in dosego ciljne skupine projekta. Zavod za podjetništvo, turizem in mladino zato vabi vse zainteresirane k prijavi na razpis za oblikovanje CPP.

Cilj razpisa je oblikovanje CGP projekta za komunikacijske in promocijske namene ter spodbujanje mladih k udeležbi v projektu, zato naj bo CGP inovativen, kritičen in drzen ter mladim prijazen in proaktiven. S CGP-jem projekta bomo gradili prepoznavnost projekta med mladimi kot tudi splošno javnostjo.

-    Z izbranim prijaviteljem bo naročnik sklenil avtorsko pogodbo ali pogodbo o naročilu, s katero se zavezuje izplačati 1200,00 EUR bruto za zgoraj navedena opravljena dela oziroma storitve oblikovanja CGP projekta.
-    Rok za oddajo ponudbe je 23. 3. 2020 - PODALJŠANO DO 23. 3. 2020.
-    Rezultati razpisa bodo javno objavljeni na spletni strani naročnika.

Prijavitelji bodo o rezultatih razpisa obveščeni predvidoma do 24. 3. 2020.

Celotni razpisni dokument dobite na tej povezavi: POGOJI NATEČAJA MI!

ZPTM3slike

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

 

 

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik