Menu
  • Prebrano 511 krat

Novice Mreže Mama o junijskih aktivnostih v okviru projekta Logbook

Pozdravljene članice

Počasi se že odpravljamo na poletne oddihe oziroma začenjamo s poletnimi programi. V tokratnih novicah si lahko preberete nekaj o novih partnerstvih Mreže MaMa ter o junijskih aktivnostih v okviru projekta Logbook. Več v tedenskih novicah:

Logbook na obisku v 2020 – Junija smo na Mreži MaMa v okviru projekta Logbook izvedli podporne terenske obiske v vseh vključenih občinah, katerih namen je bil dodatno podpreti vse uporabnike pri vzpostavljanju strukture v orodju in pravilnem beleženju aktivnosti mladinskega dela. Več

“BREZ VEZ(E) DO SLUŽBE” – Projekt “BREZ VEZ(E) DO SLUŽBE” je projekt investiranja v osebni in socialni kapital mladih, ki ga izvaja Društvo Mladinski Ceh ter del katerega je tudi Mreža MaMa. Projekt celostno obravnava mladega posameznika z namenom uspešnega vključevanja na trg dela, ob enem pa jih spodbuja, da s pridobljenimi kompetencami postanejo sodobni aktivni državljani, ter si s tem večajo zaposlitvene možnosti na trgu dela in tako puščajo za seboj pozitiven družbeni odtis. Več.

Priključitev v Bazen trenerjev MSS – Poziv za priključitev Bazenu trenerjev Mladinskega sveta Slovenije je namenjen vsem, ki imajo izkušnje z mladinskim delom in so zainteresirani za opravljanje trenerskega dela. Več.

Želimo vam prijetne poletne dni,

Ekipa Mreže MaMa

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik