Menu
  • Prebrano 420 krat

VABILO NA USPOSABLJANJE ZA DELO Z MLADOSTNIKI

Te zanima delo z mladostniki in bi želel/a narediti nekaj dobrega, kar bo nekomu morda v pomoč? Pridruži se ekipi prostovoljcev Mladinskega centra Brežice. Vabimo te na usposabljanje za izvajanje delavnic za mladostnike na različne teme (samopodoba, zasvojenost, reševanje konfliktov, prijateljstvo, čustva in drugo). Delavnice so namenjene učencem v osnovnih in srednjih šolah v občini Brežice.


Komu je namenjeno usposabljanje? Udeleženci so lahko študenti, absolventi, brezposelni in vsi ostali, ki radi delajo z mladimi, imajo za njih posluh in razumevanje in so pripravljeni delček svojega časa nameniti skupnemu dobremu.
Cilj usposabljanja? Pridobili boste potrebna znanja za vodenje mladinske delavnice za učence v osnovni in srednji šoli.


Kako poteka usposabljanje? V obliki izkustvenih delavnic v manjših skupinah.


Kaj vam ponujamo? Znanje o vodenju mladinske delavnice, izkušnje pri delu z učenci na šolah, mentorstvo, brezplačno usposabljanje, možnost sodelovanja pri ostalih projektih Mladinskega centra Brežice oz. ZPTM-ja, nova poznanstva …
Kaj pričakujemo? Zanesljivost, predvsem pa veliko dobre volje.


Kdaj bo usposabljanje? V četrtek, 10. septembra 2020, od 16.00 do 20.00 v prostorih Mladinskega centra Brežice. Usposabljanje bo izvedla sociologinja mag. Danijela Švajger.
Info in obvezne prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (Davor Šerkinić).


Prijazno vabljeni!

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik