Menu
  • Prebrano 4193 krat

Projekt: Mladi o okolju

Mladi o okolju

 

logo_mss

 

 

 

 

Mladi smo prepričani, da je treba hitro in učinkovito ukrepati v smeri izboljšanja stanja na področju varstva in ohranjanja okolja, skladno s smernicami trajnostnega razvoja. Pridruži se nam in izkoristi priložnost za sajenje/uresničitev idej - da vzniknejo in pričnejo rasti tudi v tvojem okolju!

Mladinski svet Slovenije bo ob podpori Nacionalne agencije programa Mladi v akciji in Urada RS za mladino izvedel 12 lokalnih srečanj po Sloveniji, kjer se bomo mladi srečali s tistimi, ki odločajo (ki so odgovorni za vprašanja državljanov, tudi nas mladih). Namen srečanj je ustvariti prostor za dialog med mladimi in odločevalci s poudarkom na ustvarjanju skupnih idej in predlogov za izboljšanje vsakdanjega bivanja v posameznih lokalnih skupnosti na področju okolja, trajnostnega razvoja in zdravega življenjskega sloga mladih.

Štiriurna lokalna srečanja bodo potekala med decembrom 2012 in marcem 2013 v 12 krajih po vsej Sloveniji: Ajdovščini, Brežicah, Gornji Radgoni, Kopru, Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Postojni, Radljah ob Dravi, Slovenj Gradcu, Velenju in Zagorju ob Savi.

 

Več o projektu, predvsem o datumih lokalnih srečanj, točni lokaciji in programu si lahko prebereš na spletni strani projekta Mladi o okolju.

Aktualne novice in fotografije z dogodkov bomo sproti objavljali tudi na Facebook spletni strani Strukturirani dialog.

 

Dodatne informacije prejmeš na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., kjer zbiramo tudi prijave za posamezno srečanje. Z veseljem ti bomo odgovorili na tvoja vprašanja!

 

 

 

ZASADIMO IDEJE SKUPAJ!

 

Priloga_11c_MVA_URSM_skupaj

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik