Menu
  • Prebrano 2076 krat

EVS for Human rights v Brežicah

V Mladinskem centru Brežice že vrsto let delujemo na področju ozaveščanja o človekovih pravicah. Tako tudi v letošnjem letu nadaljujemo z aktivnostmi, saj ocenjujemo, da ozaveščanje, poučevanje in informiranje o človekovih pravicah ter učenje o človekovih pravicah pomembno prispeva k oblikovanju družb, v katerih so strpnost, spoštovanje in nediskriminacija vrednote.

V sklopu EVS (evropska prostovoljska služba) projekta, Pathways of change, bomo na MC Brežice EVS blogu, rubrika EVS for Human rights, redno objavljali različne tematske sklope v duhu promoviranja človekovih pravic, z namenom okrepiti čut mladih za njihovo družbeno odgovornost in spodbuditi njihovo kritično mišljenje o prisotnosti ter udejanjanju temeljnih človekovih pravic v družbi. Poleg zanimivih člankov, pa bomo organizirali različne interaktivne delavnice na terenu in tud v prostorih Mladinskega centra Brežice, debatne klube, foto/video natečaje, razstave ipd. Vsebine bosta pripravljali naši dve prostovoljki Lorena iz Španije in Sveta iz Rusije.

Če vas tematika zanima in mi se želeli aktivno vključiti na pripravo in izvedbo vsebin s področja človekovih pravic, nas kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali še boljše, kar obiščite v MC Brežice.

EVS blog in vsebine iz rubrike EVS for human rights si lahko ogledata na spletni strani evs.mc-brezice.si

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik