Menu
  • Prebrano 961 krat

PiMP-ovci BODO NASTOPALI S KATARINO MALO

PiMP-ovci BODO NASTOPALI S KATARINO MALO

Marec bo za udeležence projekta PiMP prav poseben, saj jih čaka kar nastop s pevko Katarino Mala!

Mladi imajo enkratno priložnost sodelovati na delavnici Javno nastopanje in družbeno udejstvovanje, ki jo bo izvajala Katja Verderber, javnosti bolj znana kot pevka Katarina Mala.

Na 20 urni delavnici bodo spoznali prvine odnosov z javnostmi, se naučili učinkovitih korakov retorike in predvsem komuniciranja in nastopanja. Spoznali bodo organizacijo novinarske konference, sodelovanja z novinarji in komuniciranja preko družbenih omrežij. Kot pravi Katja »bodo skupaj premagovali tremo pred javnim nastopanjem in razbijali preozke okvirje lastnih strahov, sodelovali med seboj in se iz lastnih napakic veliko naučili.« V praksi bodo preizkusili nastopanje pred kamero in se urili, kako javnosti predstaviti nove projekte in odgovarjati na vprašanja novinarjev.
Kot poznavalka javnega nastopanja in odnosov z javnostmi Katja Verderber prinaša številne izkušnje dela pri projektih z mladinskimi centri po Sloveniji, sodelovala je pri številnih festivalih, kot moderatorka in voditeljica dogodkov tudi nastopa za mnoga različna podjetja in televizije v Sloveniji.

Udeleženci projekta so osnove nastopanja in trike za uspešno delo v medijih spoznali že na februarski okrogli mizi z Denisom Avdićem, ki je bila kot uvod v tokratno vsebinsko razširjeno delavnico.

Delavnica je namenjena udeležencem projekta PiMP, za ostale zainteresirane so obvezne prijave s potrditvijo na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik