Menu
  • Prebrano 1012 krat

PiMPovci »visijo« na Facebooku in Googlu :P

Delavnica Digitalne komunikacijske strategije z Matejem Praprotnikom: Facebook in Google oglaševanje nista »bavbav«.

Te dni se ekipa PiMP izobražuje na delavnici Digitalne komunikacijske strategije z Matejem Praprotnikom, ki  je vodja razvoja digitalne ponudbe Radia Slovenija.

matej pimp 115


Pri delu z mladimi tako iz prve roke deli praktične in koristne izkušnje komuniciranja in dela z digitalnimi mediji. Na 20 urni delavnici »pimpovci« spoznavajo načine, kako lahko s pomočjo novih digitalnih medijev gradimo blagovno znamko. Učijo se digitalnega znamčenja z orodji kot so Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Mailchimp. Preko primerov dobrih praks izpostavljajo koncepte, ki so uporabni za vzpostavljanje lastne kredibilnosti ali ugleda blagovnim oziroma storitvenim znamkam, pri tem pa skušajo slediti čim večji kreativnosti. Preizkušajo in analizirajo oglaševanje na Facebooku in Googlu (Google AdWords) in tako uspešno spoznavajo sodobne oblike digitalnega oglaševanja. Pri pripravljanju koncepta digitalne kampanje se skozi lastno izkušnjo seznanjajo s sodobnimi orodji za komuniciranje in odnose z javnostmi.

pimp 1151

Delavnica mladim nudi kakovostna in praktična znanja iz področja digitalnega trženja in oglaševanja ter je priložnost za pridobivanje dodatnih kompetenc na njihovi zaposlitveni poti.

pimp 1152

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik