Menu
  • Prebrano 1059 krat

Glu glu hostel in kaj tujci menijo o nas?

20 ur delavnice Digitalne komunikacijske strategije pod vodstvom Mateja Praprotnika je bilo uspešnih in zelo kreativnih.

Udeleženci projekta PiMP so na delavnici spoznali orodja za digitalno znamčenje kot so Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Mailchimp, Buffer. Preizkusili in analizirali so oglaševanje na Facebooku in Googlu (Google Ads), si ogledali analitiko spletne strani in izpostavili načine digitalnega trženja.

Preučili so primere dobrih praks, sledili čim večji kreativnosti in spoznali koncepte digitalne kampanje. Bili so čisto v koraku s časom in sledili zadnjim trendom »storry tellinga« in preizkusili najnovejšo tehnologijo snemanja z 360 stopinjsko kamero, se poglobili v virtualni svet skozi virtualna očala in tudi sami izdelali videe s pomočjo najnovejše tehnologije.

Kakšen je v Brežicah glu glu hostel, kaj o nas menijo tujci in kako se lahko osvežiš v Klubu Mc Brežice, preveri na spodnjih videjih.

Udeleženci so  prejeli praktična znanja, ki jim bodo dodatno koristila pri novodobnih oblikah dela, lastnem udejstvovanju in zaposlovanju. Prihodnji teden se bodo lotili novih znanj na delavnici Marketing v turizmu skupaj z ekipo Ustvarjalnika.

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik