Menu
  • Prebrano 460 krat

Del ekipe PiMP maršira proti Brežicam

PohodnaBMM CustomTridnevna pohodniška avantura se je začela.

To jutro se je ekipa pohodnikov, med katerimi je tudi del ekipe PiMP, odpravila iz Ljubljane proti Brežicam. Pohodniki Marša v Bresce bodo do petkovega večera »odmarširali« več kot 100 km dolgo pot, v petek pa jih čaka sprejem na Festivalu Brežice, moje mesto.
»Pot domov« bo potekala v 3 delih, danes bodo marširali na trasi Ljubljana-Krka, kjer bodo prespali in si nabrali novih moči. V četrtek jih bo pot iz Krke vodila mimo Žužemberka, tamkajšnja občina jim bo pripravila prav poseben sprejem, po katerem bo, verjamemo, dovolj energije, da pot zaključijo s prihodom v Novo mesto in počitkom v Hostlu Situla. Petkova pot bo polna radostnih pričakovanj, saj se bo marširanje iz Novega mesta nadaljevalo domov, proti Brežicam. Pohodnikom se lahko vsakdo pridruži na poti ali jih spremlja del poti. Prav tako bodo veseli kakršne koli vzpodbude.


Marš v Bresce je posebno doživetje, ki smo ga gradili tudi s pomočjo dobre volje pokroviteljev pohoda, zato najlepša hvala Društvu študentov Brežice, Društvu novomeških študentov in Hostlu Situla. Zahvala za neizmerno prijaznost, možnost prenočitve in pogostitve gre tudi g. Slavku Pajntarju iz kraja Krka in TD Krka ter občini Žužemberk in g. Vladu Kostevcu za prijazen odziv in pripravljen sprejem pri občini. Pohod letos poteka v organizaciji udeležencev projekta PiMP – Priložnosti in izzivi mladih v Posavju, kar je odlična priložnost za nove kompetence in izkušnje mladih,  predvsem pa pohodu prinaša pravo mladostno energijo.
Srečno »marševci« in čim manj žuljev!

pri mc brezice Custom

pri tabli lj Custom

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs