Menu
  • Prebrano 1079 krat

PR delavnice, organizacija prireditev, Google orodja

MLADI POZOR, NOVE BREZPLAČNE DELAVNICE NA PROJEKTU PIMP

Ekipa PiMP je pripravljena na nove, brezplačne delavnice. V mesecu marcu se bomo najbolj osredotočili na znanja s področja PR. Naučili se bomo kako se soočiti z izzivi, sestaviti dober članek in spoznali osnovne platforme PR sveta.pimp promo material Small

Postali bomo tudi dobri organizatorji prireditev in osvojili znanja na delavnici menedžmenta prireditev v turizmu. Da pa bomo v koraku s časom, bomo osvežili tudi uporabnost Googlovih orodij, ki nam lahko velikokrat olajšajo delo.

Z novimi delavnicami bomo nadgradili usposabljanja, ki smo jih pričeli v tem letu: naučili smo se grafičnega oblikovanja, spoznali delo z gosti in strankami v turizmu, se seznanili z izkustvenim marketingom in priložnostmi spletnih turističnih platform ter spoznali uporabna orodja kreativnosti, ki nas pripeljejo do hitrejših in uspešnejših rešitev.

Delavnice projekta PiMP, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, spodbujajo povezovanje mladih, kritično razmišljanje, učenje na neformalen način in udeležencem zagotavljajo nove kompetence, s katerimi bodo lažje stopili na trg dela. Mladi, ki želite sodelovati na brezplačnih delavnicah projekta PiMP, se oglasite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., kjer prejmete tudi vse informacije o terminih. Veseli bomo vašega zanimanja in sodelovanja.

SPIMPAJ SE Smallpok 3 SmallIMG 20170419 121302 1 Small

 

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik