Menu
  • Prebrano 3302 krat

Valentinova tržnica unikatnih izdelkov z bolšjim sejmom

Obeležili smo še eno Tržnico unikatnih izdelkov z bolšjim sejmom. Izjemni izdelki razstavljalcev, ki so tokrat resnično napolnili našo razstavno avlo z raznolikostjo in unikatnostjo ustvarjanja.

Ni manjkalo idrijske čipke in umetnin iz slednje, barvne palete nakita različnih slogov, vitraž, lesenih izdelkov,  torbic, svečnikov in še marsikaj drugega.

Dogodek postaja vse bolj prepoznaven, tudi razstavljalci ste čedalje bolj zainteresirani, da se nam pridružite in predstavite.

Tako smo se skupaj odločili, da se ponovno srečamo v soboto, 12. februarja v naslednjem letu, in sicer, da pripravimo Valentinovo tržnico unikatnih izdelkov z bolšjim sejmom.

Drage dame in gospodje, v kolikor se srečujete s pomanjkanjem idej za darila, vas vabimo, da preživite soboto v naši družbi, kjer boste vsekakor lahko izbrali unikaten poklon in s tem izkazali pozornost vaši ljubezni.

Mladinski center Brežice I Razstavna avla I 12.02.2011 I 10.00-13.00

Prijave za razstavljalce: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.; telefon: 0590 83 790

UnikaUnika1Unika nakit 1

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik