Menu
  • Prebrano 2616 krat

Tinkara Kovač in Opća opasnost

V Mladinskem centru Brežice smo imeli minuli vikend bogat program. V svojih prostorih smo namreč gostili Tinkaro Kovač in skupino Opća Opasnost.

Tinkara Kovač je pretekli petek s svojim z od elektrike odklopljenim (unplugged) nastopom v družbi kitarista Marka Verbiča v Mladinskem centru Brežice več kot očarala domačo publiko. "Virtuozinja na flavti in dovršena vokalistka je tudi tokrat več kot upravičila svojo prepoznavnost na slovenski glasbeni sceni. S svojim 2 uri trajajočim nastopom nas je ob soju sveč več kot navdušila in nam pričarala nepozaben večer. Da je bil stik s publiko resnično dovršen, priča tudi dejstvo, da se je Tinkari na odru pridružil tudi kitarist Matteo iz sosednje Italije, ki je Tinkaro  presenetil s svojim poznavanjem slovenske glasbe! Zagotovo koncert, ki ga ljubitelji dobre glasbe ne bomo kmalu pozabili," so zapisali v Mladinskem centru Brežice.

Tinkara_Kova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Že v soboto pa je na odru koncertne dvorane Mladinskega centra Brežice svoj premierni nastop v Sloveniji obeležila hrvaška zasedba Opća opasnost.

V Brežicah so dodali, "da so s svojim frontmanom Perom Galićem, ki je na odru izžareval nepopisno energijo, dinamičnost in pravi rokerski vokal, fantje poželi številne hvale domače publike, ki je odlično obvladovala hite kot so Jednom kad noč, Uzalud sunce sja, Tri rijeke ... Kljub temu, da prepoznavnost skupine v Sloveniji ni primerljiva s popularnostjo, ki jo fantje dosegajo doma, bodo s tovrstnimi nastopi zagotovo kaj kmalu osvojili tudi širno slovensko publiko, pri čemer jim želimo veliko uspehov in se jim zahvaljujemo za noro noč.

Opa_opasnost

 


Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik