Menu
  • Prebrano 1638 krat

Zaključen POK 2013

V nedeljo, 21. oktobra, se je zaključil sedaj že tradicionalni (tretji zapovrstjo) Podjetniško – obrtni in kmetijski sejem v Brežicah – POK 2013. Sejem, ki je letos na 1800 m2 bruto razstavnih površin gostil 95 razstavljavcev iz cele Slovenije, je letos ponudil kar nekaj novosti in presenečenj.

Največja novost je zagotovo obsejemski šotor, kjer sta v petek sejem slavnostno otvorila župan občine Brežice Ivan Molan in poslanec v Državnem zboru mag. Andrej Vizjak, skozi vse tri dni pa je prav tu potekalo pestro obsejemsko dogajanje (plesni nastopi, nastopi citrarskega orkestra, narodno zabavnih ansamblov, modna revija, nagradne igre, degustacija posavskih vin iz vinoteke Mestne hiše Brežice). V času sejma je bilo poskrbljeno tudi za animacijo otrok v otroškem kotičku Mladinskega centra Brežice, preizkusili pa so se lahko tudi v športnem plezanju.

pok13-reporta

Sejem, ki sam po sebi predstavlja stičišče inovativnih, podjetnih in vedoželjnih ljudi, je odlična priložnost za vse podjetnike, ki iščejo nove poslovne priložnosti in izzive. Letošnja novost je tudi izobraževalni prostor na samem sejmišču, kjer so ves čas trajanja sejma potekala zanimiva predavanja in izobraževanja, namenjena predvsem podjetnikom in tistim, ki bodo to šele postali.

V soboto so bili obiskovalci sejma deležni tudi prave »golažijade«. Kar 16 ekip je sodelovalo pri kuhanju »županovega golaža«, častni naziv zmagovalca pa si je prislužil golaž ekipe iz KS Artiče. Presenečenje v sobotnem dopoldnevu so bili tudi starodobniki, ki so bili obiskovalcem na ogled pred športno dvorano.

Organizator sejma, ekipa Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, se zahvaljuje vsem sodelujočim in tistim, ki so nam pri izvedbi sejma na kakršenkoli način pomagali. Se vidimo na POK-u 2014!

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik