Menu
  • Prebrano 1468 krat

Zaključek otroškega gledališkega abonmaja 2014/2015

V četrtek, 9.4.2015 smo v MC Brežice v družbi malega tigra in njegove zdravnice zaključili letošnji otroški gledališki abonma. Skupaj z otroci smo si ogledali gledališko predstavo Veliki strah malega tigra v izvedbi gledališča KU-KUC. Otroci so prijaznem, a prestrašenem tigru pomagali premagati strah pred obiskom zdravnice. Mali tigerček je bil namreč prepričan da v zdravniški ordinaciji živijo veliki Bav-bavi, ki strašijo otroke. A so mu naši najmlajši obiskovalci pokazali, da je zdravnica prijazna in da se mu ni potrebno bati ničesar.

IMG_2350 


 

IMG_2322
IMG_2331

V letošnjem abonmajskem letu 2014/2015, je bilo na sporedu skupaj sedem otroških gledaliških in lutkovnih predstav v izvedbi štirih zelo priljubljenih slovenskih gledališč. Zavod enostavno prijatelji nas je letos obiskal dvakrat in sicer z zanimivo ter poučno gledališko predstavo Petjin kolesarski izlet in prisrčno pustolovsko gledališko predstavo Pika Nogavička in gusar Val, ki je navdušila prav vse prisotne v dvorani. V mesecu novembru se nam je predstavilo Lutkovno gledališče Makarenko, ki je otrokom in njihovim staršem polepšalo četrtkovo popoldne z lutkovno predstavo Rdeča Kapica. Decembrsko praznično vzdušje nam je pričaralo gledališče KU-KUC s predstavo Paket.net, ponovno pa so nas obiskali v mesecu aprilu.  V januarju in marcu nas je obiskalo Kaličopkovo gledališče z dvema lutkovnima predstavama, ki so navdušile naše najmlajše obiskovalce.

Novo sezono otroških gledaliških in lutkovnih predstav bomo začeli v mesecu oktobru 2015. Tudi tokrat bo na sporedu sedem zanimivih in pestrih predstav, ki ne bodo pustile ravnodušnega nobenega otroka.

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik