Menu
  • Prebrano 1119 krat

IZZIV MLADIM: vitki način inoviranja

Včeraj so se mladi na drugem dnevu delavnic Izzivi mladim podrobneje spoznali z načeli vitkega inoviranja, ki so jih uporabili na konkretnih izzivih, ki so jim jih zastavila podjetja in zavodi Pivoteka Bizeljsko, Posavc d.o.o, Visit Posavje, Zavod Knof Sevnica in Mc Brežice.

Mladi so ob pomoči mentorjev najprej postavili okvire poslovnega modela za izziv, nato pa se lotili njegovega preverjanja na terenu.. Tako so med drugim naredili intervju z eno od vodstvenih oseb v Termah Čatež glede možnosti širitve turistične ponudbe, povprašali več mladih, kakšnih aktivnosti in dogodkov bi si v Brežicah najbolj želeli in kaj menijo o pivskem festivalu na Bizeljskem, ter intervjuvali Brežicane, če bi podpri lokalne proizvajalce, ki delujejo na področju ekologije, humanitarnosi in socialnega podjetništva.

Po končanem terenskem delu so udeleženci dopolnili svoje okvire poslovnih modelov. Sedaj jih čaka teden samostojnega dela, kjer bodo te okvire preverjali ter jih nazadnje strnili v svojih končnih predstavitvah podjetjem v prihodnjem tednu.

Projekt izvaja Agencija Spirit v sodelovanju z lokalnim partnerjem Mc Brežice (ZPTM Brežice).  

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik