Menu

SKOK V POLETJE z Mrežo MaMa

Dogodek

Dogodek:
SKOK V POLETJE z Mrežo MaMa
Kdaj:
Pet, 14. Junij 2019, 11:00 h - 14:00 h
Kje:
Mc Atrij - Brežice
Kategorija:
Delavnice

Opis

Mreža MaMa v sodelovanju z Mladinskim centrom Brežice pripravlja predpoletno zaključno srečanje vseh članic, kjer se bomo ob sproščenem vzdušju družili, se zabavali in izmenjevali dobre prakse. Da pa se bomo tudi česa novega naučili, bo na dogodku predstavljena Strategija socialnega vključevanja v mladinskih centrih, eden izmed najpomembnejših rezultatov projekta Erasmus+: MVA, Socialno vključevanje v mladinskih centrih, ki ga Mreža MaMa izvaja skupaj z mednarodnimi partnerji iz Estonije, Latvije in Nemčije.

Namen projekta je razviti strateške usmeritve, ki bodo mladinskim centrom in mladinskim delavcem omogočile vpogled v programski razvoj na področju socialne vključenosti, ter pokazati, kako iz projektnih vsebin razviti programske vsebine mladinskih centrov, ki se nanašajo tako na redne vsebine programa kot tudi na upravljanje. V okviru dopoldanske aktivnosti bo organiziran pogovor z deležniki na temo socialnega vključevanja v mladinskih centrih in lokalnem okolju, ki mu bo sledil piknik in neformalno druženje v atriju Mladinskega centra Brežice.


Če želiš potovati in se družiti z nami, se do petka, 7. junija 2019, prijavi na spletnem naslovu: http://www.mreza-mama.si/tradicionalni-skok-v-poletje-z-mrezo-mama/ Več nas bo, bolj bo fino. Dodatne informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 030 618 628


Prizorišče

Mc Atrij
Lokacija:
Mc Atrij
Naslov:
Gubčeva 10a
Poštna številka:
8250
Mesto:
Brežice

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik