Menu

KONCERT: TIEBREIK IN MANIFEST

Dogodek

KONCERT: TIEBREIK IN MANIFEST
Dogodek:
KONCERT: TIEBREIK IN MANIFEST
Kdaj:
Pet, 11. Oktober 2019, 21:00 h
Kje:
Mc Klub - Brežice
Kategorija:
Koncerti

Opis

*** Klub MC Brežice bo preplavila mladostna energija ***


Brežice in okolico bo zastopal mlad perspektiven bend TieBreik, ki je pričel z delovanjem letos poleti. Bend sestavlja 6 članov. Kot so povedali, so redno zaposleni z glasbo, zato so se odločili, da se združijo in ustvarijo »kako res hudo zadevo«. V bendu so: Maja Tomić, Maj Verstovšek Tanšek, Matevž Maček, Vid Furlan, Rea Bergant in Lara Marčetič.

Iz bolj oddaljenih krajev, natančneje iz Koroške, pa prihaja bend Manifest. Pravijo, da s svojo mešanico punka, hard rocka in kvazi alter scene, tvorijo mladostno uporniško skupino, ki še ni podlegla kastraciji sodobne »šopingcentr« industrije. Na vprašanje zakaj se upirajo, ko pa imajo vse kar potrebujejo, podajajo preprost odgovor: »Če imamo možnost izpostaviti nepravice, laži in ostale nebuloze, s tem da ustvarjamo glasbo in s pomočjo le-te pozivamo ljudi k nesebičnosti, bomo to počeli, dokler ne bodo ljudje skapirali, da je nekaj večje od njih samih«. Manifest so: Gaber Bobek: vokal, kitara; Dementej Gradišnik – bobni, back vokali in Lovro Bobek – bas kitara, back vokali.

Vabljeni, vstop prost!


»Dogodek se lahko fotografira in snema. Z udeležbo soglašate, da se vas sme fotografirati ali posneti in posnetek objaviti na spletnih straneh, v drugih tiskovinah in na družabnih omrežjih. Namen snemanja je dokumentiranje aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih.«


Prizorišče

Mc Klub
Lokacija:
Mc Klub
Naslov:
Gubčeva 10a
Poštna številka:
8250
Mesto:
Brežice

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik