Menu

"ŽURAM S PRIJATELJI - NE Z DROGO"

Dogodek

Dogodek:
"ŽURAM S PRIJATELJI - NE Z DROGO"
Kdaj:
Tor, 5. November 2019, 17:00 h
Kje:
V Mladinskem centru Brežice - Brežice
Kategorija:
Neformalno izobraževanje

Opis

Prostovoljce vabimo na usposabljanje za izvedbo preventivnih delavnic na šolah v okviru projekta »Žuram s prijatelji, ne z drogo!«.Vabimo vas k sodelovanju pri preventivnem projektu, ki ga v šolskem letu 2019/2020 izvajamo 16. leto zapored. Preventivne delavnice izvajamo za devetošolce in srednješolce na vseh šolah v občini Brežice. Namen projekta je preprečevanje zasvojenosti oziroma zmanjševanje škode. Osnovni cilj delavnice je ozaveščanje mladih o škodljivosti rabe dovoljenih in nedovoljenih drog ter promoviranje zdrave, torej varne zabave. Če vas delo z mladimi veseli, vas vabimo, da se nam pridružite! Na usposabljanju boste pridobili potrebna znanja za vodenje mladinskih preventivnih delavnic.


Kaj vam ponujamo?: izkušnje pri delu z mladostniki, znanje o vodenju mladinske preventivne delavnice, mentorstvo, brezplačno usposabljanje, možnost sodelovanja pri ostalih projektih MC Brežice, obilo novih poznanstev …


Usposabljanje bo potekalo v torek, 5.11.2019, ob 17.00 v prostorih Mladinskega centra Brežice.
Usposabljanje bo izvedla sociologinja mag. Danijela Švajger, vodja preventivnih delavnic.


Info in prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 064 245 587 (mag. Mihaela Kežman, koordinatorica projekta).


Prijazno vabljeni!


Prizorišče

V Mladinskem centru Brežice
Lokacija:
V Mladinskem centru Brežice
Naslov:
Gubčeva 10a
Poštna številka:
8250
Mesto:
Brežice

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik