Partnerski sestanek, Vroclav

projekt Path to Success

Nazaj

Partnerski sestanek, Vroclav

Projekt Erasmus+ KA2 Path to Success se je začel s prvim transnacionalnim srečanjem, ki je potekalo 25. in 26. junija 2024 v Wrocławu na Poljskem. Projekt Pot do uspeha - Opolnomočenje mladih za prihodnost s karierno orientacijo (Path to Success) koordinira ASOCIAȚIA BE YOU v partnerstvu s Fundacijo Spark iz Wrocława na Poljskem, ZPTM Brežice in Youthfully Yours Association SK iz Nižnega Klátova na Slovaškem.

Preberi več: mc-brezice.si

Namen projekta

Namen projekta je odgovoriti na izzive trga dela, s katerimi se srečujejo mladi, in jim ponuditi aktivnosti kariernega svetovanja za podporo pri krepitvi transverzalnih znanj in povečanju možnosti za vstop na trg dela. Konzorcijski sestanek se je začel s predstavitvijo partnerskih organizacij, projekta in rezultatov, ki bodo nastali med izvedbo. Dva dneva srečanja sta bila zelo produktivna, saj smo določili naloge v zvezi z izvedbo, odgovornostmi in načinom dela na prvih rezultatih projekta, obenem pa smo spoznali tudi Vroclav, prelepo poljsko mesto. 

Rezultati projekta

  • Priročnik dobrih praks. 
  • Program kariernega svetovanja in usmerjanja. 
  • Igra s kartami za zaposlitveni razgovor.
  • Program usposabljanja. 

Path to Success je večje sodelovalno partnerstvo, ključni ukrep 2, izvajano s finančno podporo Evropske komisije v okviru programa Erasmus+.

Stopite v stik